Ode aan Joy Division

het eerste & enige nederlandstalige boek over ian curtis en zijn entourage

Voor bestelgegevens: zie hieronder 

 

1. Kort interview met de auteur op Kink FM (29 april 2020)

2. Link naar uitgebreid interview op Kink FM (18 mei 2020) & favoriete Joy Division playlist van de auteur: klik hier

3. Hieronder staat auteursinterview van Het Parool van 15 mei 2020

Prijs: € 23,95. Mooi verzorgde & gebonden uitgave. Liefdewerk op prachtpapier. ISBN 978-94-93191-10-5, 107 pagina’s  Paris Books

Ook te bestellen door € 23,95 over te maken naar Marc Schoorl IBAN: NL14 INGB 0002 3979 96. Diemen. SVP: vermeld naam + volledig adres. Dan stuur ik het boek op zonder verzendkosten!

Tuurlijk, het boek is verder gewoon verkrijgbaar bij iedere boekhandel in Nederland. Ook online, ze kunnen het je dan toesturen. Steun uw plaatselijke boekhandel!!

Klik hier om het boek te bestellen bij Concerto Recordstore of hier om het te bestellen op de website van de landelijke winkels van Plato/Concerto.

P.S.

Lost control. Een koe van een fout. Hoeveel tijd, zorg en aandacht ik ook aan het boekje besteed heb, er is tòch een lelijke fout in geslopen, tot op de achterflap aan toe. Anton Corbijn’s biopic heet natuurlijk Control en niet Closer. Hoe zeg je dat in goed Nederlands? Er is geen koe zo bont of er zit wel een vlekje aan? Nou, er is ook geen rund zo stom of er zit wel een lul aan vast. Waarvan akte.

Uw nu nog nederiger auteur,

Marc Schoorl

Watskebeurt? Wat ben ik toch een koe!

 

 

Samenstelling website: ©Eric Schoorl

1 reactie op “Ode aan Joy Division”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *